Ansiktspeeling
med ultraljud

passar alla hudtyper, alla årstider

Vad är fördelen med ultraljudspeeling?

Ultraljudspeelingen är ett alternativ till diamondpeelingen , men här används även vatten. Peelingen suddar huden, rengör och återfuktar. Fördelen med behandlingen är att huden inte blir känslig mot ljus och går att använda på känslig hy. I princip liknar behandlingen Diamondpeeling men är mer hudvänlig.

Tekniken som jag använder

Peelingen utförs maskinellt med en enhet som ger ifrån sig vibrationer. Enheten kan ge ifrån sig ca 10.000 vibrationer per sekund och samtidigt tillförs vatten på huden. Effekten från enheten gör så att vattnet kan bryta sig ner som små bomber och separerar de döda hudcellerna från huden samt att rengör huden och dess porer.

Denna teknik fungerar enbart på död hud, vilket gör att man inte får irritationer på huden. Vattnet som utsöndras svalkar huden och ultraljudspeelingen ger huden en massage, vilket leder till att förhållandet mellan cellerna förbättras.
När man lägger ultraljudsenheten på området som ska behandlas så kommer det liv i blodcirkulationen  samt att ultraljudet absorberas och hudvävnaderna vibrerar. Detta gör så att hudcellerna börjar förflyttas och de aktiva komponenterna kommer lättare in i huden.


Vad kan Ni förvänta er av behandlingen?

Av behandlingen kan man förvänta sig att huden kommer andas på nytt och kommer kunna dra åt sig mer syre, bättre blodcirkulation,och effektivare hudodlingsmetabolism. Behandlingen tar bara bort döda hudceller och orsakar inga rodnader.

 • Massage av cellerna främjar cellernas metabolism men främjar även intaget av aktiva innehåll.
 • Förbättrad oxidationsprocess (syresättning) samt att cellerna blivit utvidgade leder till ett bättre oxigen upptag gör att cellernas aktivitet går igång. Cellerna får i sig mer näringsämne och får bättre syresomsättning.
 • Den lymfatiska cirkulationen återupplivas och dess vätska börjar cirkulera snabbare vilket leder till att gifter och slaggprodukter lämnar kroppen snabbare.
 • Ultraljudspeelingens effekt normaliserar hudens fysiska process som påverkar binvävets Ph-värde. Detta påverkar enzymernas funktion såsom hudens elasticitet. För hudens släthet omproduceras fibrerna i kollagenet.

Hur går behandlingen till?

 • GÅR IGENOM HÄLSOTILLSTÅND
  Vi går igenom din hälsa och hud för bästa möjliga resultat.

 • FÖRBEREDELSE FÖRBEREDER OMRÅDET
  Innan påbörjad behandling tar jag en bild för dokumentation, sedan förbereder jag huden som ska behandlas. Jag rengör huden med ansiktsrengöringskräm för att sedan peela.

 • OTROLIG FÖRÄNDRING BEHANDLINGSFÖRLOPP
  Efter “vattenbomberna” kommer ultraljudsenheten för att föra in komponenterna i huden vilket är viktigt då hudens intagsnivå ökar och syreintaget förbättras.

 • SYNLIG EFFEKT LUNGNANDE, SVALKANDE
  Avslutar behandlingen med en lugnande massage som svalkar och berikar huden. Tillför aktiva ämnen som främjar hudens fräschet.

Behandling ej lämplig för:

– området över hjärtat
– området över tinningen
– området över brösten
– området med åderbråck 
– personer med pacemaker
– personer med tumör/cancer
– personer med öppna sår
– personer med problem i nervsystemet
– personer som är gravida
– personer som har cirkulationsstörning

Hur många gånger behöver Ni göra behandlingen?

Behandlingens resultat beror på de aktiva ämnena i huden.
För att få bästa resultat upprepa  behandlingen, därför att efter 1-2 veckor försvinner komponenterna ur huden och då behövs en ny behandling för att återfå önskad resultat.