BB Glow

Hemligheten till den perfekta huden

BB Glow är en nyhet inom skönhetsbranchen som efterliknar den redan befintliga mesoterapi behandlingen som har en anti-agening effekt samt stramar åt huden, med BB Glow kan man även åstadkomma en jämn hy utan att behöva använda foundation.
BB Glow är en innovativ behandling som gör huden enhetlig, täcker rodnader och fläckar, ger en jämn färg ton och skapar lyster i huden.
Under behandlingen används mesoterpi behandlingen med nålar som för in sterila anti-ageing preparat och Dermabrightening koncentrat. Med hjälp av mikromolekyler kan man skapa en jänhud ton och är kapabel till att nå ner djupare i hudens lager och ge en effekt som varar längre.

Vilka resultat kan Ni förvänta er av behandlingen?

 • aktiverar hudens hälsosama funktion
 • täcker hudfel
 • stramar åt huden och rynkorna minskar
 • kortare tid för återhämtning
 • kan användas vid alla sorters hudtyper
 • skapar inga kvarstående märken
 • säker behandling
 • hjälper till att öka produktionen av kollagen
 • förminskar stora porer

Vad är fördelen med BB Glow?

Med BB Glow behandlingen kan vi få en jämn hud och ger huden de viktigaste aktiva ingredienserna. Resultatet: flera månader av frisk och näringsrik hud.

De flesta har nog hört om mesoterapi behandlingens fantastiska effekter. Med en speciell maskin med små nålar för vi in aktiva ingredienser i huden. De små flaskorna innrhåller skatt för huden! Vi vet att alla har olika hudtyper, och de flesta lever med olika sorters hudproblem, därför behöver varje individ en personlig behandling. Idag kan man bli av med hudproblem och små rynkor med hjälp av mesoterapi behandlingen. Tänk er att till denna effektiva behandling kombinera med sterila färgade pigment, med detta löser vi inte bara problemet utan även hudens estetiska tillstånd. BB Glow är en snabb och effektiv behandling!

BB Glow är inte bara en kosmetisk behandling utan även mesoterapi behandling. Behandlingen utförs med små mikronålar, som för in pigmenten och de aktiva ingredienserna i hudens översta lager. Jämte anti-ageining har vitamin ”cocktailen” flera effektiva egenskaper: ger en jämnare hud, minskar fläckar, hjälper till att ta bort pigmentfläckar och fräknar. Vi kan även få fram en ljusare hy och få tillbaka en stålande hud! Vi jobbar med flera olika färgade pigment, så vi kan få fram färgerna som passar Din hy.

BB Glow är en ytlig behandling, så det finns ingen så kallad återhämtningstid, läkningstiden håller inte i veckor. Den tillfälliga rodnaden försvinner snabbt, och efter ett par månader kan man göra om behandlingen! Man behöver inte sitta hemma i dagar efter behandlingen då det inte finns några synliga ingrepp som vid till exempel ögonbrynstatuering.

BB glow För hud med pigmentering eller fräknar, hud med akne, åldersfläckar

Rekomenderas ej till personer som har:

 • herpes
 • inflammerad akne
 • eksem, skadas hy
 • hudsjukdomar
 • psoriasis
 • vårtor
 • är gravid eller ammar
 • gjort djuppeeling

Efter behandlingen:

Efter behandlingen måste man avvakta med att tvätta ansiktet i 48 timmar. Under dessa timmar pågår den korta läkningsprocessen och de aktiva ingredienserna tränger sig in i huden. Avstå från hudkrämer med retinol ( a-vitamin) under tiden huden läker.
Efter 48 timmar kan du återgå till det normala och använda dina ansiktsprodukter som du brukar använda. Du kan använda hud rengöring, krämer och anti-agening produkter. För rengöring av huden rekomenderar vi skonsamt micellärt vatten och undersommaren är det bra att använda krämer som innehåller ”solskydd”.
Avvakta med laserbehandlingar, ånga, bastu och gemensamma bad i ca 4 veckor.
Innan BB Glow behandlingen kan man göra en ansiktspeeling men efter behandlingen så rekomenderas det ej då det minskar varaktigheten.
Färgen på din hud kommer inte att få en annan hudton då vi väljer det pigment som passar din hudton. Inom ett par månader kommer färgen att försvinna men lämna en färg om Du inte kommer på regelbunda återbesök.
Behandlingen utförs som en kur och 4-6 behandligar rekomenderas genom att föra in mineral pigmenten i huden, men du får redan ett märkbart resultat efter första behandlingen men efter 3 behandlingar får du ett mer synligt resultat. Från våren till hösten, rekomenderas att göras 1 gång om året.