Caviar luxury treatment - hudföryngrande Kaviar behandling

Lyxvård för hud i behov av förnyelse 

Vill du ge dig själv eller någon du håller kär en lyxig behandling? Caviar Luxury treatment innehåller dyrbart caviarextrakt. Ren lyx för huden! En intensiv behandling för hud i behov av förnyelse. Den lyxiga formulan av produkterna är perfekt för dig som bara önskar det bästa. Den innehåller värdefulla ingredienser som regenererar och levererar ny energi till stressad hud. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, lipider, och vitaminer. Detta värdefulla extrakt är ett utmärkt anti-age ämne och har en stark regenererande effekt. Den ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism.

 

Caviar luxury treatment erbjuder en lyxig och vitaliserande vårdupplevelse för huden. Berikat med värdefullt kaviarextrakt, algextrakt och hyaluronsyra, ger serumet värdefull fukt och gör huden omedelbart mjukare, fastare och mer ungdomlig. Kort och långkedjad hyaluronsyra ger intensiv fukt, jämnar omedelbart ut rynkor som uppstår från torr hud och ger huden spänst från insidan.

I behandlingen ingår:

Rengöring, peeling ( ultraljud eller microdermabrasion), en härlig nack- och ansiktsmassage, Caviar serum, Caviar mask, vårdande produkter med Caviar.