Fillers, botox, trådlyft

Fillers

Fillers består av stabiliserad hyaluronsyra som finns naturligt i människans kropp. Hyaloronsyra fungerar på så sätt att när det injicerats så binds den gamla hyaloronsyran samman och bildar ett mer bestående resultat. Hållbarheten beror helt på var det injiceras och vilka individuella förutsättningar kunden har. För att bibehålla resultatet krävs det att behandlingen upprepas. Efter första gången som fillers har injicerats görs en ny behandling ganska tätt inpå för att resultatet ska hålla längre.

Fillers är en volymgivande injektionsbehandling som är baserad på hyaluronsyra, som används för att ge volym på område som man har förlorad volym.

Vid behandlingen injiceras fillers i huden i små mängder med en mycket fin nål eller med en trubbig kanyl, beror på vilket område man behandlar. Fillers slätar rynkor eller vecket, Formar ansikskonturer eller fyller ut läppar.

Resultatet kan ses omedelbart.

Resultatet med fillers kan bli väldigt naturlig om man långsamt och succesivt bygger upp. Bygger man upp det väldigt snabbt och många gånger då kan risken vara att fillers blir överfylld. Då ger det en onaturlig utseende i ansiktet.  Behandlingen tar ofta ca 30 minuter men behandlingstiden kan variera något beroende på vilka typ av korrigering du önskar.

Det beror på vilket område man behandlar. Läppar brukar bara mest känsligaste område eftersom det är rik på kärl. Det är också individuellt hur en person är mot smärta, en kan vara mycket känsligare än den andra.

Biverkningar efter behandlingen kan vara att man t.ex. blir svullnad, rodnad, smärta, klåda, blåmärke och ömhet vid injektionsställe. Dessa normalt går över av sig själv några dagar eller upp till en vecka. Andra typer av är väldigt sällan uppstår såsom reaktioner och överkänslighet.

Rekommenderas inte till minderåriga, gravida, de som ammar, på extremt utseendefixerade personer och för de som lider av vissa sjukdomar.

Fillers är en volymgivande produkt och ibland kan kunder bli felbehandlad eller missnöjda med sina behandlingar. Då finns hyalase för rätta till felbehandlade området eller ta helt bort fillers.

Hyalase (Hyaluronidase) är ett ämne som bryter ner filler. Hyalase används endast av sjukvårdpersonal.

Hos Shibas Beauty välkomnar vi alla kunder, även om du har blivit behandlad av någon annan. Vårt mål är att erbjuda och hjälpa alla att känna igen sig när man tittar i spegel, må bra inuti och ut, att inte behöva se trött eller ledsen ut bara för att man har åldrats. Vi välkomnar alla för konsultation och erbjuda rätt och bäst behandlingen just för dig.

Olika märke på fillers används på olika kliniker beroende om vilket område ska det blir behandlad. Alla fillers märke består av hyaluronsyra som är icke-permanenta och finns naturligt i människokropp. Vi använder oss av högsta kvalitet och ligger mycket studier och forskningen bakom av varje produkt. Vi använder Juvederm, Stylage och revolax. Det varierar och beror på ditt eget utgångsläge och önskemål, då rekommenderar vi vilket passar just din kropp på en konsultation.

Vilket fillers/märke håller bäst i ens kropp beror på hur snabbt dess kropp bryter ner ämnet.

Legitimerad personal

Mastaneh Baligh

Shiba Shams

Trådlyft

Ansiktslyftkirurgi eller den så kallade rhytidektomi är ett mycket populärt invasivt ingrepp som avsevärt kan dra åt slapp hud och förbättra synliga ålderstecken. Men visste du att förutom denna klassiska metod finns det en minimalinvasiv behandling som kan hjälpa dig att uppnå samma resultat? Proceduren är känd som ansikts trådlyft, och som namnet antyder görs det med speciella kirurgiska trådar.

Eftersom ansiktstrådlyftning är mindre invasiv och billigare än det kirurgiska tillvägagångssättet, blir detta förfarande mycket populärt.

Legitimerad läkare

Dr Haseb Shams 

Ansikts trådlyft är en minimalt invasiv kosmetisk procedur som syftar till att skulptera ansikte och hals och återställa ansiktshudens ungdomliga utseende. Under behandlingen lyfter och stramar läkaren upp slapp hud med hjälp avspeciella suturer (trådar). Dessa suturer drar tillbaka ansiktets mjuka vävnad, vilket resulterar i ett mer föryngrat, proportionellt och skulpterat ansikte.

Dessutom främjar trådarna den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Trådlyft är ett mycket säkert, bekvämt och effektivt förfarande.

Ansikts trådlyft är en minimalt invasiv kosmetisk procedur som syftar till att skulptera ansikte och hals och återställa ansiktshudens ungdomliga utseende. Under behandlingen lyfter och stramar läkaren upp slapp hud med hjälp avspeciella suturer (trådar). Dessa suturer drar tillbaka ansiktets mjuka vävnad, vilket resulterar i ett mer föryngrat, proportionellt och skulpterat ansikte.

Dessutom främjar trådarna den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Trådlyft är ett mycket säkert, bekvämt och effektivt förfarande.

Tänk på att olika läkare kan använda olika metoder för trådlyft. Men de grundläggande stegen är vanligtvis detsamma.

Behandlingen utförs av legitimerad läkare och tar ungefär 60-120 minuter. Behandlingstiden är olika beroende på vilket område du önskar behandla, vilka trådar vi använder, samt vilken bedövning som krävs.

–  Innan behandlingen påbörjas fotograferar vi och konsulterar dig. Efter detta appliceras bedövningskräm och eventuellt lägger vi lokalbedövning iform av injektion.

 • När du är bedövad och klar startar själva behandlingen.
 • Efter behandlingen kan du uppleva svullnad och rodnad i det behandlade området. Dessutom kan du komma att få blåmärken men dessa är tillfälliga och försvinner.
 • De suturer som används för proceduren är lösta trådar. De absorberas vanligtvis gradvis av kroppen utan att orsaka några biverkningar på hudvävnaden. Upplösningsprocessen kan pågå mellan 6-24 mån ( PDO, PCL).
 • Ansiktstrådlyft är en mycket säker procedur.
 • Det är ett icke-kirurgiskt ingrepp, så att det inte kräver några snitt på huden eller användning av allmänbedövning.
 • Det är inte förknippat med några allvarliga komplikationer.
 • Du kan bara ha lätt blåmärken och rodnad efter behandlingen som försvinner väldigt snabbt.
 • Det är en smärtfri behandling men en viss obehag kan upplevas.
 • Det är en bekväm ansiktsföryngrings-behandling.
 • Trådlyft är en enkel och snabb metod för att lyfta och skulptera ditt ansikte och hals. Efter proceduren kan du säkert återgå till dina dagliga aktiviteter.
 • Du har omedelbara resultat. Det fina med trådlyft är att du kan se resultatet direkt efter behandlingen. Huden lyfts och stramas, och ansiktet har en fin form och bättre proportioner. Detta är dock inte de slutliga resultaten. Under de närmaste 2-3 veckorna kommer du att fortsätta se förbättringar. De slutliga resultaten av behandlingen kan ses efter 3 månader.
 • Detta är ett kostnadseffektivt förfarande. Ansiktslyft med trådar är mycket billigare än en kirurgisk ansiktslyftning.

Vi kombinerar PDO trådar med PCL trådar som håller i 2-3 år. Effekten beror på flera olika faktorer såsom ålder, livsstil, hudtyp och hudvård mm.

Det som kan förkorta effekten är bland annat rökning eller att sola mycket.

Nej, du kommer inte att ha några synliga trådar. De sätts in i hudens subkutana lager, vilket innebär att det inte går att se em.

Om du vill ha ett naturligt lyft är detta en perfekt behandling för dig. Trådlyft är även ett bra allternativ för dig som inte vill genomgå kirurgi men ändå vill ha ett litet lyft.

Trådlyft lämpar sig för både män och kvinnor mellan 25-70år. Därför kan man säga att den här metoden passar alla som upplever tecken av åldrande eller förslappning av huden.

Trådlyft är en estetisk behandling som definitivt är värt besväret. Det gör att kvinnor och män kan uppnå mycket mer ungdomliga ansiktsprofiler utan att behöva opereras.

Svullnad och blåmärken kan uppstå efter behandlingen men dessa biverkningar tillfälliga och ofarliga.