Lashlift

Äntligen finns det en behandling som passar personer som är emot och vill inte ha fransförlängning, får inte ha det på jobbet eller i vardagen eller som fått en allergisk reaktion av tidigare utförd behandling med fransförlängning.

Lashlift är en behandling som lyfter ens egna ögonfransar från roten och bildar en båge som gör att fransarna ser längre ut på ett optiskt sett. Slutresultatet blir hållbart, böjda, optiskt långa fransar men ger ändå en naturlig look. Fransar med lashlift förblir mjuka, lena, bekväma och friska, precis som innan behandlingen. Man kan använda sig av vilken mascara som helst, man kan även använda sminkborttagning eller krämer som innehåller olja, men det kan man inte vid en fransförlängning. Under Lashlift behandlingen används inget lim som rör huden eller som orskar irritation, därför är sannolikheten till en allergisk reaktion väldigt liten. Fransarna kommer inte få någon tyngd på sig som man får vid en fransförlängning eller till följd av en felaktig applikation som kan orsaka att man bryter eller tappar sina egna fransar.

Vem rekommenderas behandlingen till?

ALLA! Till alla de som vill framhäva sina fransar och även till de som har problem med sina egna fransar som ligger neråt, är korta, raka och näst intill onsynliga.

– till dem som är emot lösögonfransar, men vill ändå ha långa, böjda fransar
– till dem som har hängande ögonlock som gör att fransarna inte syns
– till dem som bara vill komma på återbesök varannan månad
– till dem som vill ha ett snabbt och hållbart resultat
– till dem som letar efter en naturlig och billigare lösning istället för fransförlängning
– till dem som inte har haft hållbar fransförlängning, eller har fått allergisk reaktion mot lim eller att ens egna fransar har brytits av, fallit bort vid en felaktig behandling


ALLA, som tycker det är viktigt att man ska vara rädd om sina fransar men som ändå vill markera sitt utseende på ett sett som bevarar ens egna fransar, de förblir långa, täta och friska.
Till de män som har korta och tillbaka vända fransar

Hur tar vi kan om fransarna efter Lashlift behandlingen?

– under de första 24 timmarna får inte fransarna utsättas för vatten eller ånga
– undvik regelbunden användning av bastu och ångbastu
– använd inte mascara udner de 24 första timmarna
– utöver detta finns ingen speciell behandling eller ”ta hand om” regel som ska hållas