Lips Kissum - pigmentering av läppar

Läppar fyllda med liv och ljuvliga färger, hållbarhet upp till 12 månader!

Vad är Lips Kissum?

BB Lips Kissum är en läppigmentering med DermaPen. Dina läppar blir färgade, formade och ger ett lyft till ansiktet. Denna behandlingen är ett super val för alla åldersgrupper, från nude nyanser till mörkröda så alla kan hitta sin personliga favorit.
Har man haft herpes runt läpparna och de blivit “livlösa” så går det att korrigera. Behandlingen är helt smärtfri och som utförs med nano nål.

OBS! Det är ingen tatuering, hållbarheten är upp till 12 månader beroende på hur ofta återbesök görs.

Hur går behandlingen till?

Efter att vi tvättat av och desinficierat läpparna väljer vi ut färgen. Om Du vill att jag ska göra kontur runt läparna så börjar jag med det, det medför inga speciella obehag.

Läppigmenteringen utförs på på både under och överläppen med hjälp av “skuggning”. Med en skarp färg kan man åstadkomma en färg som efterliknar läppsift och med en mjukare färg blir läpparna mer tillbakadragna, de kommer bara framhävas minimalt. Att lägga en kontur runt läpparna ingår i “tatueringen”, det kommer att sticka ut lite mot färgen som finns på läpparna men det kommer inte att “leva eget liv” så att säga.

Under första veckan blir färgen väldigt start på läpparna, men du behöver inte bli rädd, färgen kommer blekna ca 40% under första veckan.

Hur lång är behandlingen?

Behandlingen pågår i ca 45 minuter, men det betyder inte att jag kommer pigmentera läpparna så länge utan i dessa 45 minuter ingår även förberedelserna.

Hur länge håller det?

Det beror på hur många gånger Du kommer och gör om behandlingen, efter första behandlingen håller det upp till 3 månader, men efter 2-3 behandlingar med 1 veckas mellanrum kan de hålla upp till 12 månader!