Mesoterapi
microneedling utan nål

omgående, blickfångande hudlyftning

Vad är fördelen med mesoterapibehandlingen?

Med mesoterapibehandling kan man få in de olika aktiva ämnen i djupet av huden.

Mesoterapibehandlingen utan nål för effektivt in ämnen och i oförändrad form i huden, så då är bara analytiska och steril behandling tillåter likadant som om man skulle göra en behandling med nål . Detta innehåller inga överskott av olika tillsatser.

Tekniken som jag använder

Behandlingen utgår ifrån att en maskin utsöndrar elektriska impulser och öppnar upp små kanaler  i hudcellerna så att de aktiva ämnena lättare kan tränga sig in till cellerna som det är problem med . De elektriska impulserna på huden är smärtfritt, värmer upp överhuden och underhuden samtidigt känner man knappt av värmen på huden.

Serum som används i behandlingen

De olika cocktailerna (blandningar av olika ämnen) innehåller inga färgämnen, konserveringsmedel, parfym, paraffin eller allergener. De innehåller bara hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer.

Serumet är kliniskt rent och innehåller biologiskt aktiva ingredienser. Mesoterapibehandlingen i kombination med cocktailerna blir behandlingen effektiv vilket leder till att 90% av cocktailerna blir väldigt effektiva i hudens celler. Denna metod är  hittills den effektivaste behandlingen att föryngra huden och bromsa huden från att åldras samt att huden lite slätare och rynkor försvinner.

Ämnena är analytiskt rena, med högkoncentrerade sterila ampuller. För att ämnena ska bli effektivast ska man behandla området där det behövs mest. Återfuktar huden på djupet samtidigt som huden blir slätare.

Behandlingen rekommenderas till personer som är rädda för nålar men ändå vill ha en snabb, effektiv och synligt resultat, då detta är en behandling utan nål och den är smärtfri.

Vad kan man förvänta sig för resultat?

– huden återfuktas
huden blir fastare när produktionen av collagen och elastin stimuleras och med hjälp av antioxidanterna åldras huden mycket saktare
– huden blir mjukare, fylligare och skinande. Rynkorna blir synligt mindre.
– Cocktailerna som kommer in under huden  hjälper inte bara till med att ge näring åt huden utan har en avgiftande, lugnande och regenererande effekt.-

Vilka lösningar erbjuder mesoterapi?

– inflammerad hud med akne, huden behandlas med vitaminer
– återfuktar torr och mogen hud
– minskar kapillärernas rodnad (rosacea)
– utjämning av torra rynkor
– utjämnar området runt halsen och ögonen
– gör handen mjukare och bleknar åldersfläckar
– bleknar olika pigmentfläckar såsom leverfläckar, pigmentförändringar under graviditeten och om man blivit solbränd.
– behandlar celluliter
– slimmar kroppen
– bryter ner fettceller

Hur går behandlingen till?

 • GÅR IGENOM HÄLSOTILLSTÅND
  Vi går igenom din hälsa och hud för bästa möjliga resultat. Jag tar en bild innan behandlingen påbörjas.
 • FÖRBEREDELSE FÖRBEREDER BEHANDLINGSOMRÅDET
  Innan påbörjad behandling tar jag bild för att dokumentera, sedan påbörjar jag behandlingen med att rengöra och skrubba huden.
 • OTROLIG FÖRÄNDRING
  Efter att de speciella och medicinskt renliga cocktailerna smorts in på huden används mesoterapi enheten utan nål som öppnar upp tillfälliga hål i cellens membran med hjälp av att det bildas ett elektriskt fält runt om. Med behandlingen förändras din huds cellstruktur, det går inte att se det med blåtta ögat, men vatten kanaler bildas och de aktiva ingredienserna kan absorberas snabbare.
 • Synlig  förändring – lugnande och kyla
  I slutet av behandlingen använder jag krämer som hjälper till att göra ett efterarbete på huden för ett bättre resultat.

Hur många gånger behöver Ni göra behandlingen?

Behandlingen behövs göras några gånger för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag brukar rekommendera att man gör en kur då de aktiva ingredienserna försvinner ur huden efter 1-2 veckor. För bästa effekt ska behandlingen upprepas några gånger. Påverkan på resultatet är individuellt som utgår ifrån hur huden tar in de aktiva ingredienserna och problemområdet på huden.

Bra att veta innan och efter behandlingen

Mesoterapibehandlingen utan nål får inte utföras på personer som har/är:

– hudsjukdomar, feber eller herpes
– gravida och ammar
– epilepsi eller autoimmuna sjukdomar
– cancer eller tumör
– hjärtproblem eller har pacemaker
– virus eller bakterieinfektion
– hudsår
– keloid (förtjocknat upphöjt ärr) sår
– använt isotretionoin (medicin mot akne) de senaste 12 månaderna