nagelbehandlingar

Nagelförlängning, Gellack, Manikyr, Nagelförstärkning

Nagelförlängning

Nagelförlängning är en metod där man förlänger ens egna naglar från grunden, antingen med tipp eller mall, rekomenderas till personer som vill ha fina naglar eller nagelbitare som vill sluta bita. 

Innan start går vi igenom önskemål på form och färg, om man har med sig en bild så blir det lättare att veta vad som ska göras. 

Efter behandlingen går vi igenom vad som är ”bra att veta” och hur man ska ta hand om naglarna för ett hållbart resultat. 

Rekomenderas återbesökstid 3-4 veckor.

Gellack

En gellacks behandlig liknar en enkel nagellacksbehandling men håller mycket längre i längden. Gellack läggs med tunna lager på egen nagel och rekomenderas till de personer som bara vill ha lite färg och fina, behandlade
naglar med ett hållbarare resultat. 

Innan start går vi igenom önskemål på form (om det kan ändras beroende på längd) och färg, om man har med sig en bild så blir det lättare att skapa naglar som du vill ha. 

Efter behandlingen går vi igenom vad som är”bra att veta” och hur man ska ta hand om naglarna för ett hållbart resultat. 

Rekomenderas återbesökstid 2-3 veckor

Manikyr

Manikyr är en behandling som fokuserar sig på fingernaglarna och händerna. Här får man handbad, peeling, nagelvård,nagelpolering eller
lack samt en massage i slutet. 

Rekomenderad återbesökstid en gång i månaden under vår/sommar, och fler gånder under höst/vinter (om det behövs) då händerna blir
torraare under dessa årstider.

Nagelförstärkning

Nagelförstärkning är en metod där man förstärker ens egna naglar med gele, detta rekomenderas till personer som har egna långa fina naglar men som inte vill att de ska brytas av.

Innan start går vi igenom önskemål på form (om det kan ändras beroende på längd) och färg, om man har med sig en bild så blir det lättare att
skapa naglar som du vill ha.

Efter behandlingen går vi igenom vad som är ”bra att veta” och hur man ska ta hand om naglarna för ett hållbart resultat. 

Rekomenderad återbesökstid 3-4 veckor